Workshops

Sinds vijf jaar geef ik geregeld workshops op heel verschillende plekken. Zo werkte ik op verschillende scholen (V.O., P.O. en V.S.O.), in de Drentsche bossen (stichting Buitenkunst) en werkte ik met mijn workshop mee aan teambuilding van een directie. Ik zorg dat iedereen zich prettig voelt en dat we samen tot muziek komen waar we trots op zijn. Ik zet mijn brede kennis en ervaring in om het beste in de deelnemers naar boven te halen en het groepsproces te versterken. Het liefste maak ik samen met een groep een muziekstuk en voeren we deze uit met percussie, zang en de instrumenten die voorhanden zijn. Omdat ik met Another Brick me ook gespecialiseerd heb in samplen en live opnemen van muziek heb ik een workshop ontwikkeld waarin we in korte tijd een nummer bedenken én opnemen!

Bouw je eigen track

We nemen in korte tijd een nummer op met hulp van een drumcomputer, analoge synthesizers, échte instrumenten en professionele software. We maken muziek die écht goed klinkt en die je met trots aan anderen laat horen!
Interesse? Stuur een mail naar [email protected]

Andere onderwerpen

Ik ontwikkel graag workshops op verzoek. Hebt u een leuk idee en zoekt u  daar nog een workshopdocent bij? Stuur een mail naar [email protected]