Workshops

Ik geef geregeld muzikale workshops met heel verschillende onderwerpen; beats bouwen, muziekbeschouwen, podcast maken, in een teambuildingband spelen met je collega's, en nog veel meer! Ik zet mijn brede kennis en ervaring (meer dan 10 jaar) in om het beste in de deelnemers naar boven te halen, te zorgen voor een fijne en veilige groepsdynamiek en natuurlijk vooral om vette dingen te maken!

Basgitaar

Wil je leren basgitaar spelen? Of wil je een (nog) betere bassist worden? Dat kan bij mij! Ik geef al geruime tijd basgitaarles bij mij thuis in Amsterdam. Ik geloof dat je het meeste leert als je speelt wat je leuk vindt. Dat onderzoeken we in een proefles. Vervolgens maken we samen een plan en werken we spelenderwijs aan jouw doelen, natuurlijk aan de hand van leuke nummers!

Interesse? Stuur een mail naar [email protected]


Florean Kruijswijk Jansen

Belgium

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.